Softbox Fomei Click Box 140 cm 16

Záruka 2 roky
JEDINEČNÝ SYSTÉM
Clickboxy disponují jedinečným systémem kovových upínacích páček, se kterými se velmi snadno manipuluje. Zdlouhavé stavění softboxů před focením je minulostí, nyní pro přípravu potřebujete pouze několik desítek sekund.



Součástí ceny je adaptér na bajonet FOMEI/Bowens.
Jiné bajonety pro řadu Click Box nenabízíme.

NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIE
Clickboxy jsou vyrobeny z nejkvalitnějších difuzních materiálů EXL. Kvalita materiálu ze kterého jsou softboxy vyrobeny zajišťuje měkké, rovnoměrné a stabilní osvětlení.



SPECIÁLNÍ UV COATING
Světelné zdroje zábleskových jednotek vydávají UV-R a UV-A, 390nm ~ 400nm. Tento světelný efekt může ovlivnit barevnou kvalitu fotografií. Speciálně aplikovaný UV lak do našich difuzních a odrazných látek snižuje UV-Rand UV-A světla až o 98 %. Softboxy tedy zaručují barevnou stabilitu při každém záběru.

TECHNOLOGIE ZABRAŇUJÍCÍ ŽLOUTNUTÍ
Speciální mřížková technologie bílé difuzní látky zabraňuje žloutnutí a zajišťuje tak dlouhou životnost a stálobarevné výsledky. Tento druh látky je zároveň odolný i při vysokých teplotách, které vyzařují trvalá světla. Látka softboxů zároveň zabraňuje absorbování vlhkosti, což podporuje dlouhodobou barevnou stálost, neměnnou odrazivost a difuzi.

JAK CLICKBOX SLOŽIT?
Na obrázku níže se můžete podívat, jak snadným způsobem se Click Box skládá.



OBSAH BALENÍ
clickbox
vnitřní difuzní látka
vnější difuzní látka
adaptér FOMEI/Bowens
transportní vak
Cena: 5 500
Číslo inzerátu 141185

 

26.1.2024 | 12:52 | Prohlédnuto 111 ×

Poslat odpověď na tento inzerát

Z důvodu ochrany proti zneužití e-mailu inzerenta spammery, nezveřejňujeme automaticky e-mail.
Pro kontakt prosím využijte tento formulář, který pošle Vaši odpověď na adresu inzerenta.

Opište kód

Máte problém s čitelností textu?
Klikněte na tlačítko "Nový kód" a systém vygeneruje nový kód.

Vyplněním a odesláním formuláře bude vlastníkovi inzerátu odeslána tato zpráva na jeho e-mail. Vlastník inzerátu může a nemusí na tuto zprávu odpovědět. Formulář slouží pouze pro kontakt s inzerentem v kontextu s obsahem jeho inzerátu. Je zakázáno posílat zprávy, které nesouvisí s obsahem inzerátu a které může uživatel považovat za nevyžádané.